۱۳۸۹ شهریور ۲۳, سه‌شنبه

بهبود مناسبات آمريكا و جهان اسلام با آتش‌زدن قرآن عملي شد

به گزارش خبرگزاری اهوران نیوز به نقل از  اخبار جهان اسلام :از آنجا كه هر چه مقامات آمريكايي به مردم جهان بخصوص مردم مسلمان مانند عراق، افغانستان و پاكستان وعده مي‌كنند، عكس آن را عملي مي‌كنند، تنها وعده از وعده‌هاي انتخاباتي رئيس جمهوري آمريكا (بهبود مناسبات با جهان اسلام) با آتش‌زدن قرآن عملي شد.
زمانيكه "باراك اوباما " رئيس جمهوري آمريكا با شعار تغيير به ميدان سياسي آمريكا پا نهاد، بسياري آن را دروغ انگاشتند و اعلام كردند كه آمريكا براي بهبود وجهه ظاهري خود اوباما را به عرصه سياسي خود راه داده است.
«تغيير و تحول به آمريكا آمد». اين جمله‌اي است كه باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا حدود دو سال پيش (آبان ماه 87)در نخستين سخنراني خود پس از پيروزي در انتخابات رياست جمهوري آمريكا در جمع هواداران خود در شيكاگو بر زبان راند.
باراك اوباما كه به نماد تغيير در آمريكا و سياست‌هاي داخلي و خارجي آمريكا شهره شد، پيش از پيروزي در انتخابات و در مدت زمان تبليغات انتخاباتي، گوش جهانيان را از شعار تغيير پر كرد تا حدي كه همين شعار عامل پيروزي او شد.
گذشته از تغييراتي كه مردم آمريكا در كشور خود منتظر آن بودند و تاكنون رخ نداده است، در بسياري از نقاط جهان، بسياري از مسلمانان جهان نيز در همين انتظار بودند تا رئيس جمهوري جديد آمريكا وعده تغيير خود را درباره مسلمانان نيز عملي كند.
وي در سخنراني روز 20 ژانويه سال 2009 كه مراسم تحليف در آن برگزار شد، با اشاره به جهان اسلام ادعا كرد كه وي در پي راه‌هاي جديدي براي برقرار ارتباطات بهتر با جهان اسلام بر اساس «منافع و احترام متقابل» است.
مشخصا در خصوص وعده‌اي كه اوباما درباره جهان اسلام و مسلمانان داد و تعهد كرد كه مناسبات آمريكا با جهان اسلام (در حقيقت دشمني آمريكا با اسلام) دچار تحول شود و بدرفتاري با مسلمان كاهش يابد، شايد بسياري از مسلمانان اميدوار شدند تا پس از سال‌ها دشمني نژادپرستان و اسلام‌ستيزان (آمريكايي و غربي) بويژه پس از حملات 11 سپتامبر 2001 شاهد خشونت كمتري عليه خود و همكيشان خود باشند.
اوباما پس از چند ماه از پيروزي خود در انتخابات و پس از روزها سروصدا و تبليغ درباره ايجاد تغيير در آمريكا، ادامه نمايش خود را در مصر به اجرا گذاشت و با سفر به اين كشور اسلامي در يك سخنراني نمادين در روز 4 ژوئن 2009 خبر از بهبود مناسبات كشورش با اسلام و مسلمانان داد.
وي نيمه خرداد سال گذشته (88) وارد مصر شد. نخستين كشور اسلامي كه با رژيم صهيونيستي توافقنامه صلح امضا كرد. اوباما در اين نمايش زودهنگام اعلام كرد: من پيام حسن نيت مردم آمريكا و پيام صلح مسلمانان كشورم را نيز با خودم به همراه دارم.
وي هر چند با آمدن به مصر خواست در مقابل ديگر كشورهاي اسلامي به آن اعتبار ببخشد، ولي در ادامه اين كشور را تحقير و اعلام كرد كه مصر از لحاظ حقوق بشر كارنامه‌اي سياه دارد.
وي براي كامل كردن نمايش دوستي خود با مسلمانان، سخنراني خود را با لفظ «سلام عليكم» آغاز كرد تا بدين صورت احساسات مسلمانان را هر چه بيشتر تحريك كند و آنان را تحت تاثير قرار بدهد.
با گذشت يك سال از سخنراني وي در مصر و عملي نشدن وعده‌هاي رئيس جمهوري آمريكا، چه در عراق چه در افغانستان چه درباره مناسبات اين كشور با جهان اسلام، رؤياي بهبود مناسبات آمريكا با جهان اسلام بر باد رفت و محبوبيت وي بسرعت تنزل كرد.
اواسط ماه گذشته ميلادي خبرگزاري روسي "ريانووستي " در گزارشي در اين خصوص اعلام كرد: "باراك اوباما " براي بهتر شدن ارتباط آمريكا با مسلمانان وعده‌هاي زيادي داده است و بر اساس نظرسنجي‌هاي صورت گرفته، وي محبوبيت خود را در پايين‌ترين سطح ممكن مي‌بيند زيرا وعده‌هايي داده كه هيچ يك عملي نشده است.
در همين ارتباط، نظرسنجي اخير موسسه آمريكايي "پيو " نشان داد كه محبوبيت اوباما در چندين كشور مسلمان دنيا بسيار ناچيز شده است؛ براي مثال محبوبيت اوباما در پاكستان نشان مي‌دهد كه تنها 8 درصد از مردم اين كشور بر اين باورند كه اوباما در امور جهان، عملكرد درستي دارد.
وعده بهبود مناسبات با جهان اسلام همچنان به سرنوشت ديگر وعده‌هاي اوباما دچار شد تا اينكه حدود يك ماه پيش "تري جونز " كشيش يك كليساي كوچكي در ايلات فلوريدا اعلام كرد كه قصد دارد در سالروز حملات 11سپتامبر به نشانه دشمني با مسلمانان، قرآن كتاب مقدس مسلمانان را آتش بزند.
اين مطلب درست 14 ماه پس از وعده دروغين اوباما درباره بهبود رابطه با جهان اسلام مطرح شد تا وعده‌هاي توخالي و ظاهري وي بيش از پيش نمايان شود زيرا اين اعلام دشمني، اصلا با مخالفت دولت آمريكا و در رأس آن اوباما روبه‌رو نشد.
بسياري از تحليلگران مسائل سياسي در جهان بر اين باورند كه مطرح شدن موضوع برگزاري مراسم "قرآن‌سوزي " در يك كليساي كوچك مسيحي در ايالت فلوريدا طرحي بوده كه دولت آمريكا پشت آن است. طرحي كه واشنگتن براي پيشبرد پروژه اسلام‌ستيزي و ترويج اسلام‌هراسي، چندي پيش نيز با عنوان كردن موضوع ساخت مركز اسلامي در نيويورك، به راه انداخته بود.
هرچند واكنش شديد مسلمانان و حتي پيروان ديگر اديان مانند مسيحيت، اين كشيش آمريكايي را از تصميم خود منصرف كرد ولي به هر حال روز گذشته اين اقدام زشت عملي شد و با وجود محكوميت‌هاي ظاهري قرآن‌سوزي در آمريكا توسط مقامات عاليرتبه اين كشور و ديگر كشورهاي غربي و عقب‌نشيني نمايشي كشيش افراطي، آمريكايي‌ها روز گذشته بدون ممانعت پليس آمريكا و در كمال آرامش چندين جلد قرآن كريم را به آتش كشيدند.
به نظر مي‌رسد در ميان انبوه وعده‌هاي باراك اوباما به مردم جهان از جمله مردم مسلمان جهان، وعده بهبود روابط كشورش با جهان اسلام اكنون با به آتش كشيده شدن قرآن كريم عملي شد زيرا تاكنون هر چه مقامات آمريكايي درباره مسلمانان اعلام كردند، عكس آن عمل شده است.
جورج بوش رئيس جمهور سابق آمريكا با لشگركشي به عراق و افغانستان و اشغال آن وعده كرد كه دموكراسي را براي مردم اين دو كشور به ارمغان آورده‌ است ولي مردم جهان پس از گذشت سال‌ها اشغال، چيزي جز ويراني، تاراج نفت و منابع طبيعي و بر جاي ماندن هزاران كشته و معلول شاهد چيز ديگري نيستند.

هیچ نظری موجود نیست: